Οργάνωση Εκδηλώσεων

Η Zita Congress απο το 1982, στελέχωσε ειδικό τμήμα για την οργάνωση κάθε μορφής εκδηλώσεων, όπως Κοινωνικές, Πολιτιστικές, Επιστημονικές, Επιχειρηματικές και Διακρατικές. Οι Δραστηριότητές της στον συγκεκριμένο τομέα, δεν παρέμειναν μόνο στην εκτέλεση αντίστοιχων αναγκών διαφόρων πελατών της, αλλά προχώρησε ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά, αναλαμβάνοντας και οργανώνοντας με δική της πρωτοβουλία, σημαντικότατες εκδηλώσεις, που εξυπηρέτησαν εθνικά θέματα τόσο σε επιπεδο πολιτιστικό, όσο και σε οικονομικό.

Αναφέρουμε για παράδειγμα, την Πολιτιστική εβδομάδα Ρώσικης Γαστρονομίας και Μουσικής (Hilton 2001), Οικονομικό Forum με αντίστοιχη έκθεση Ελλάδας – Τουρκίας στην Αθήνα (2002), Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ελλάδας – Τουρκίας με θέμα την μόδα (Άγκυρα 2003) κ.α.

Στην μακρόχρονη πορεία όλων αυτών των ετών και μέχρι σήμερα, η οργάνωση κάθε μορφής εκδηλώσεων, παραμένει για εμας μια ιδιαίτερα σημαντική δραστηριότητα και σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίζουμε τις αντίστοιχες ανάγκες των πελατών μας, με ένα απόλυτα εξειδικευμένο team, που αποτελείται απο ανθρώπους του marketing, της επικοινωνίας, του δημιουργικού και του οργανωτικού τμήματος του Ομίλου μας.

Επικοινωνήστε μας τις ανάγκες σας, τους στόχους σας και το όραμά σας για να μας βοήθησετε να καταλάβουμε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού σας σαν μια μοναδική οντότητα και να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

H Zita Congress θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε. Μπορειτε να αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή Ενημερώνοντας μας στο it@zita-management.com