Οργάνωση Εκθέσεων

Η οργάνωση εκθέσεων, ήταν πάντα αναπόσπαστο τμήμα της οργάνωσης Επιστημονικών Συνεδρίων και κυρίως των Ιατρικών Συνεδρίων. Με δεδομένο ότι οι δραστηριότητες της Zita Congress, έχουν φτάσει σε πόλεις και των 5 ηπέιρων του Πλανήτη μας, η Zita έχει το δικαίωμα να διεκδικεί την οργανωτική εμπειρία στο χώρο των εκθέσεων σε απόλυτα διεθνές επίπεδο.

Πέρα όμως απο την οργάνωση εκθέσεων στο πλαίσιο ενός Συνεδρίου, η εμπειρία της Zita, επεκτείνεται και στην οργάνωση μεγάλων εμπορικών εκθέσεων, με χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες, αλλά και κοινού.

Αναφερόμαστε σε μερικές απο αυτές όπως στην Διεθνή έκθεση Aerozol (Αθήνα 1999), στην Ελληνο – Τουρκική έκθεση προϊόντων και Υπηρεσιών (Αθήνα 2002), στην έκθεση για την Υγεία, Διατροφή και Ομορφιά (Αθήνα 2016-2017-2018), κλπ.

Η οργάνωση μιας μεγάλης εκθεσιακής, εμπορικής, ή πολιτιστικής πρωτοβουλίας, απαιτεί εξαιρετική εμπειρία και εξειδίκευση, αφού συμπεριλαμβάνει, πολλές δεκάδες Logistics, που απο μόνο του το καθένα είναι ένα πλήρες επάγγελμα, αν όχι και επιστήμη.

Εμείς με την πολύχρονη εξιδείκευση και εμπειρία μας, έχουμε αναγάγει την οργάνωση ενός εκθεσιακού γεγονότος, σε πραγματικό επάγγελμα και πραγματική επιστήμη.

Επικοινωνήστε μας τις ανάγκες σας, τους στόχους σας και το όραμά σας για να μας βοήθησετε να καταλάβουμε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού σας σαν μια μοναδική οντότητα και να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

H Zita Congress θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε. Μπορειτε να αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή Ενημερώνοντας μας στο it@zita-management.com