Ταξίδια Κινήτρων (Incentives)

Τα ταξίδια κινήτρου, ειναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα, με το marketing και την εμπορική πολιτική μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Απετέλεσαν και αποτελούν, εργαλείο επιβράβευσης των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων , στελεχών και συνεργατών, μιας επιχείρησης, στον εμπορικό κυρίως τομέα.

Στόχος λοιπόν, ενός επιτυχημένου ταξίδίου κινήτρων, είναι η απόλυτη ικανοποίηση, άρα επιβράβευση, όλων εκείνων των συνεργατών μιας εταιρείας, που για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κατέβαλαν εξαιρετικές προσπάθειες, για να επιτύχουν φιλόδοξους στόχους για λογαριασμό της εταιρείας τους.

Ο οργανωτής λοιπόν ενός τέτοιου ταξιδίου, οφείλει να αντιλαμβανεται την ευθύνη που αναλαμβάνει, όταν σχεδιάζει απο το Α- Ω τις λεπτομέρειες ενός τέτοιου ταξιδιού. Το ταξίδι κινήτρου δεν είναι ένα συνηθισμένο ταξίδι. Παράμετροι όπως το Budget, η φιλοσοφία της εταιρείας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων (ηλικιακά, μορφωτικά, πολιτιστικά κ.α.), τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προτεινόμενου προορισμού, η εποχικότητα, η ασφάλεια και πολλά άλλα ακόμα στοιχεία, πρέπει να αξιολογηθούν, με πολύ μεγάλη προσοχή, πρίν το τελικό πάτημα του κουμπιού “Confirmed”.

Με 4 Δεκαετίες εμπειριών, σε κάθε σχεδόν γωνιά του πλανήτη, με πάνω απο μισό εκατομμύριο ευτυχισμένους ταξιδιώτες, η Zita, γνωρίζει σήμερα, πως να σχεδιάσει, προετοιμάσει και εκτελέσει, ένα ιδιαίτερα, ούτως η άλλως, απαιτητικό ταξίδι κινήτρων.

Επικοινωνήστε μας τις ανάγκες σας, τους στόχους σας και το όραμά σας για να μας βοήθησετε να καταλάβουμε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού σας σαν μια μοναδική οντότητα και να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

H Zita Congress θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε. Μπορειτε να αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή Ενημερώνοντας μας στο it@zita-management.com