Εγγραφή στην λίστα αποδεκτών της Zita Congress & Zita Medical Management, σύμφωνα με τον νέο νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR

H Zita Congress & η Zita Medical Management θα χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες αυτής της φόρμας για να επικοινωνήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν σχετικά με νέα συνέδρια, ημερίδες, νέα για την Διατροφή την Υγεία και την Ομορφιά μέσω του περιοδικού ΔΥΟ, καθώς και για νέους τρόπους προβολής σε περίπτωση που είστε Οργανισμός η Επιχείρηση.

Είναι πολύ βασικό να συμπληρώσετε αυτό το πεδίο για να μας βοηθήσετε να σας ενημερώνουμε για συνέδρια, ημερίδες που σας αφορούν και σας ενδιαφέρουν ανάλογα με το Επάγγελμα-Ειδικότητά σας.

Μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή πατώντας το κουμπί unsubscribe στο footer (Κάτω μέρος) οποιουδήποτε e-mail λάβετε απo εμάς η στέλνωντας e-mail στο it@zita-management.com.

Διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας με σεβασμό:

Δεν πρόκειται ποτέ να δώσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ποτέ τα στοιχεία σας για άλλο σκοπό πέραν αυτού που έχετε δηλώσει σε αυτή την φόρμα.

Πατώντας στο κουμπί  “Υποβολή” συμφωνείτε με τα παραπάνω.